Työvoimarekry

Ilmoittaudu työvoimaksi vuoden 2016 Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Tapahtuma ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan erilaisissa tehtävissä järjestyksenvalvojista ohjelmasalien ylläpitäjiin. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruuan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen alkaa 11.1.2016

Tampere Kuplii on hyvä mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvasta kiinnostuneille. Vuonna 2016 Tampere Kuplii järjestetään jo kymmenennen kerran, ja ensimmäistä kertaa Tampere-talossa! Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan pääasiassa festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Poikkeuksellisesti festivaaliviikonlopun kasaamiseminen tehdään lauantaiaamuna (arviolta kello 6-10 välisenä aikana) jolloin on myös ylimääräistä työvoimatarvetta.

Kaipaamme myös järjestyksenvalvojia joukkoihimme!

Työvoimaksi voi ilmoittautua Kompassin kautta. Rekry on auki perjantaihin 4.3.2016 asti.

Kompassi vaatii kirjautumisen (jos olit töissä viimeisimmässä Traconissa tai edellisessä Tampere Kupliissa, sinulla on Kompassin tunnukset, muussa tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä uudeksi käyttäjäksi). Kirjauduttuasi löydät linkin Tampere Kuplii 2016 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Lomakkeella työtehtävät on jaettu osa-alueisiin: järjestyksenvalvoja, salivänkäri, infovänkäri, yleisvänkäri ja erikoistehtävä sekä kasaus ja purku. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa. Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse tyovoima at tamperekuplii.fi.

Terveisin,
Joanna Kokkila / Maria Kauppila / Simo Ulvi / Sanna Kunnari
työvoimavastaavat
Tampere Kuplii 2016

Revontuli kustannus
Purple Octopus
Kissakarhu
Kuroineko
Suuri Kurpitsa
Iroiro
Fantasiapelit
B2
Omoi
Tullintori